~ Soul Sessions ~

Krisehjælp til sjælen

Soul Sessions er samtaler til kvinder, som befinder sig i mørket og ønsker vejledning til at komme igennem livets kriser.


Jeg forsøger i Soul Sessions at hjælpe kvinder med at føle og forløse. Det vi ikke tør føle, kan nemlig ikke forløses. Ved at fravælge din smerte, fravælger du dig selv. Det gør så fandens ondt at føle, men uden modet til at føle, mister du dig selv. Og mister du dig selv, mister du hele pisset.


I Soul Sessions er vi oftest med det, som ikke kan forklares. Vi forsøger ikke at finde løsninger. Der er ingen quick fixes. Det handler ikke om at kurere dig for din smerte, men om at kultivere den indre styrke, som gør din smerte til din fucking superkraft. Jeg har skabt Soul Sessions fordi, jeg ikke selv kunne finde den rette hjælp. Jeg blev i mange år misforstået og gjort forkert i min smerte - det ønsker jeg ikke for andre.


Soul Sessions er her for at lade dig vide, at du slår til, du har lov til at være til, og det er fucking godt, at du er her - uanset.

Måneskin Cocco

Mørket kommer. Flygt ikke. Du er fuldt ud i stand til at lyse hele lortet op, min skat.

 

Vi lever i en tid, som dæmoniserer mørket og hylder lyset, på trods af, at det er i mørket al liv bliver til. Når du lukker dine øjne og drømmer, er det mørkt. Månen og stjernerne skinner smukkest i mørket. Et barn ligger i livmoderens mørke og venter på at komme til verden. Et frø, som bliver plantet i jorden, bliver plantet i mørket og skal dø førend det kan spire. Mørket løfter, styrker og holder om – præcis som Soul Sessions gør. De er her for at lindre din vej når den er sværest at gå, min skat. De er til dig, som befinder dig i mørket og ikke længere ved, hvad du skal gøre – et helle til dig, som alt for længe har følt dig forkert, mærkelig og utilstrækkelig. Jeg ser frem til at møde dig og være med dig i en energi, hvor du via accept, nærvær og tillid måske vil opdage, at dine umulige følelser, svære tanker, største særheder, vildeste nedture, mest nedbrydende øjeblikke, dybeste ar og mest voldsomme traumer – alle er dine mest værdifulde skatte.

Hvad nogle yderst smukke sjæle siger om Soul Sessions;

Du skal ikke forklare og forsvare en fucking skid,
du skal være DIG, min skat.

Du er ikke et problem, som skal behandles. Der er intet at fikse kun noget at elske.

Jeg ved en hel del om traumer, afhængighed og misbrug. Om at føle sig utilstrækkelig og uønsket. Om at vælge andre til og forlade sig selv. Jeg troede, at hvis jeg flygtede længe nok fra mit mørke, så kunne jeg drukne det i flotte resultater og anerkendelse. Jeg fik som den første i min familie en akademisk uddannelse, et godt job og et liv, som så rigtig godt ud på papiret. Jeg var en mønsterbryder, som fulgte samfundets normer, men smerten indeni forsvandt ikke. Tværtimod. Ligegyldigt, hvad jeg gjorde og hvilken vej jeg gik, så passede jeg aldrig ind i samfundets kasser. Der er mange følelser og ord at sætte på mit liv, men den korte version er; jeg er kommet tæt ind på livet, og jeg har været tæt på at vælge det fra. Et vendepunkt i mit liv blev, da jeg for første gang blev mødt af et menneske, som ikke ønskede at trøste min smerte væk, men i stedet gik ind i mørket med mig. Jeg har siden da ønsket at møde andre i deres smerte og fylde mørket med kærlighed. Vi kan nemlig kke drive mørket væk, men vi kan fylde det med lys – med kærlighed. 

Soul sessions har fokus på accept af dig og omsorg for din smukke sjæl. 

Din Soul Session foregår fysisk eller via telefonen – det er op til dig, min skat. Vær opmærksom på, at fysiske sessioner foregår i Aarhus – kommer du langvejsfra, er du velkommen til at booke en dobbeltsession. 


Varighed og pris: 

☆ En Soul Session varer 60 minutter og koster 600,- 

☆ Er du under 18 eller studerende koster din Soul Session 450,- 

 

 Du har også mulighed for at booke 30 minutters session til 300,- 

(Nogle gange, kan en time være overvældende eller du kan have behov for at vende en tanke, følelse, emne, situation, som ikke kræver mere end den halve tid) 

 

Du booker din Soul Session ved at skrive til mig via nedenstående link/mail. Lad mig vide, hvilken type session du ønsker og om den skal være fysisk eller via telefonen, så aftaler vi nærmere. Jeg har relativt få ledige tider, så ræk endelig ud til mig i god tid.

 

Er der behov for en akut session, så gør mig opmærksom på dette i din mail. Det er muligt at booke i både hverdag og weekend. Jeg glæder mig sådan til at høre fra dig, smukke væsen. 

Du hører fra mig inden for 48 timer 

Note: Jeg arbejder kun med kvinder og tilbyder derfor ikke Soul Sessions til mænd.

Flere udtalelser om Soul Sessions;

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.