Bøger & Cocco Cards

Ord er min medicin. Ord har reddet mit liv. Det er en gave at dele min medicin med dig.

Måneskin Cocco

Skam vokser i stilhed

Hun er en beretning om at miste håbet og lære at vandre i mørket. Hun giver hjemløse følelser et hjem og et helle. Mit inderlige ønske er, at hun vil kysse dit hjerte og holde om din sjæl. Mit ønske er ikke, at hun fikser dig og kurerer dig for din smerte. Tværtimod. Hun er en hyldest til mørket.

She

Denne bog er dig, som har været udsat for vold i kærlighedens navn. Hun blev min vej væk fra ham og hjem til mig. Hun er en veninde. Hun er et
stykke af himlen, som er her for at lade dig vide, at du ikke længere er alene i mørket. Hun er så meget mere end en bog, hun er en redskabskasse til din sjæl, hun er healing.

Cocco Cards

Cocco Cards (She edition) indeholder 55 powerfulde energikort, som guider dig igennem mørket. Kortene er skabt fra samme energistrøm som  Coccos’ populære bog She – Jeg håber, dette når ud til hende i
tide.  Kortene er til dig, som har mistet dig selv I et parforhold og ønsker at få din power tilbage

Hun er Kaos

Denne bog er til kvinder, som føler, tænker og ’eksisterer’ for meget. Til kvinder, som bærer på en kuffert fyldt med usynlig smerte og umulige følelser. Kvinder, som føler det, som andre ikke forstår, og det, som de selv har så svært ved at forklare. Denne bog er til kvinder, som føler sig forkerte, mærkelige og utilstrækkelige grundet deres indre kaos.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.