Ord er min medicin

Jeg håber, at du sammen med mig vil være med til at skabe en ny normal, hvor kærlighed sætter dagsorden frem for frygt. Du er her nemlig for at være dig, og jeg er her for at være mig. Vi er her ikke for at passe ind i kasser, normer og regler. Vi er her for at stråle om kap med solen og udforske alle vores magiske kontraster og bidder af månen, som er spredt i os.

Måneskin Cocco

Hej min skat, jeg hedder Cocco.


Jeg elsker alt, som ikke kan forklares, men mærkes i hjertet, og jeg får kvalme og krampetrækninger af leverpostej, ligusterhæk, ”du skal” og ”man bør”.


Jeg sætter ord på umulige følelser og elsker at skabe forløsning og accept, hvor der før var emotionelle traumer. Mine ord transformerer smerte og lidelse til rendyrket guld og skaber kærlighedseliksir og sandhedsserum fra det, som før var gift. Jeg styrker kvinder i deres rejse væk fra frygt og hjem til kærlighed. Jeg hjælper kvinder med at betræde de mørkeste afkroge af deres indre univers for at bringe lys, hvor der engang kun var mørke.


Min sjælerejse fra fangenskab til frihed har bragt mig helvede, himmel, mørke, lys, død og liv. Jeg terper sjælen og livet til utrættelighed, udmattelse og ekstase.


Jeg er blevet givet de mest smertefulde lektioner som livet har at give for at kunne dykke ned i sjælen, transformere uudholdelig smerte til uovervindelig styrke og hjælper nu andre modige sjæle med at lyse op i mørket.

 

Måneskin, Cocco

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.