Ord er min medicin

Jeg håber, at du sammen med mig vil være med til at skabe en ny normal, hvor kærlighed sætter dagsorden frem for frygt. Du er her nemlig for at være dig, og jeg er her for at være mig. Vi er her ikke for at passe ind i kasser, normer og regler. Vi er her for at stråle om kap med solen og udforske alle vores magiske kontraster og bidder af månen, som er spredt i os.

Måneskin Cocco

Hej modige sjæl, jeg hedder Cocco,


Jeg har brugt mit liv på at føle mig forkert og utilstrækkelig. Jeg ville så inderligt gerne være en anden og føle noget andet. Min flugt fra mig selv og mit mørke ledte mig til livets ekstremer i alle henseender. Overkompensering, 12-taller, gode uddannelser, vanvittige præstetationer i sport, vold, overgreb, misbrug og stoffer. Jeg er kommet tæt på ind på livet, og jeg har været tæt på at vælge det fra. Den eneste forløsning jeg havde i smerten, var ordene, de blev min medicin, og jeg har igennem de seneste seks år arbejdet med ”ord som medicin” i min virksomhed via mine skriv og fortrolige samtaler med vidunderlige kvinder. 


Jeg er uddannet cand.ling.merc. i virksom­hedskommunikation og har arbejdet med HR og kommunikation, inden, at jeg i 2016 brød med alt, som hidtil havde været og startede min egen virksomhed, hvor jeg ledsager kvinder på deres rejse igennem mørket og hjem til sjælen. Det er så skidesmukt at få lov til at være nærværende med kvinder på deres rejse igennem mørket, ledsage dem ud på dybt vand, blive hos dem igennem det hele, indtil, at der er fast land under fødderne, og hjertet igen kan trække vejret. Der er intet smukkere end at være vidne til ubeskrivelig lidelse, som bliver til forløsning og ønsket om at ændre den man er blive til ønsket om at være den man er. 


Det gør så fucking horribelt ondt at leve sit liv med ønsket om at være en anden og føle noget andet. Længslen efter roen, som bare aldrig kommer, er knusende. Jeg blev i mange år misforstået og gjort forkert i min smerte, det ønsker jeg ikke for andre. Jeg har brugt flere hundredetusinde kroner på forskellige behandlere og behandlingsformer, og jeg endte altid et sted, hvor jeg skulle fikses, rette ind eller rette til. Efter et liv med fokus på at komme ud af mørket, har jeg måtte erfare, at jeg aldrig havde brug for hjælp til at komme ud af mørket, jeg havde brug for hjælp til at komme ind i det. Vejen ind i mørket, blev min redning, og jeg hjælper nu andre kvinder med at gå ind i mørket og lyse hele lortet op. Vi kan nemlig ikke drive mørket væk, men vi kan fylde det med lys – med kærlighed.  


Måneskin, Cocco

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.