Ord er min medicin

Når vi udtrykker, fortæller og deler, sætter vi det sammen, som er gået i stykker. Ordene frigør os fra tankernes fængsel. De oversætter vores sjæls skrig og bringer os tættere på vores indre kerne. De muliggør, at vi forlader hovedet og hopper ned i hjertet. Ord fylder stilheden med lyd og mørket med lys. Ord udretter mirakler i selv de værste kriser. Den tillidsfulde og trygge samtale samt de skrevne ord har hjulpet ind, igennem og ud af smerten. Ord har reddet mit liv. Ord er min medicin. Derfor Cocco Carma.

Måneskin Cocco

Har du modet til at lytte?

Cocco Posters

Cocco Posters er skabt af hjerteblod, sjæletårer, måneskin og solstråler. Ingredienser, som tilsammen udgør en særlig medicin, som transformerer gift til guld. Hvert enkelt plakat besidder en unik kraft, som bringer dig tættere på din sjæl. Du vælger ikke dine Cocco Posters, de vælger dig. Har du modet til at lytte?

Hun vil hellere falde, fejle og fucke up end hun vil fortryde og fortie.

Hun elsker hårdere og mere intenst end nogen smerte, hun nogensinde har følt.

Hun skylder sig selv at jagte sine drømme.

Gå på opdagelse

Udforsk Cocco universet

Kvinden bag

Hej min skat, jeg hedder Cocco.

 

Jeg elsker alt, som ikke kan forklares, men mærkes i hjertet, og jeg får kvalme og krampetrækninger af leverpostej, ligusterhæk, ”du skal” og ”man bør”.

 

Jeg sætter ord på umulige følelser og elsker at skabe forløsning og accept, hvor der før var emotionelle traumer. Mine ord transformerer smerte og lidelse til rendyrket guld og skaber kærlighedseliksir og sandhedsserum fra det, som før var gift. Jeg styrker kvinder i deres rejse væk fra frygt og hjem til kærlighed. Jeg hjælper kvinder med at betræde de mørkeste afkroge af deres indre univers for at bringe lys, hvor der engang kun var mørke.

 

Min sjælerejse fra fangenskab til frihed har bragt mig helvede, himmel, mørke, lys, død og liv. Jeg terper sjælen og livet til utrættelighed, udmattelse og ekstase.

 

Jeg er blevet givet de mest smertefulde lektioner som livet har at give for at kunne dykke ned i sjælen, transformere uudholdelig smerte til uovervindelig styrke og hjælper nu andre modige sjæle med at lyse op i mørket.

 

Måneskin, Cocco

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.