Medicine Class

~ selvmedicinering med ord ~

Kom tættere på dig selv og livet med ordenes helbredende kraft

Ordene frigør os fra tankernes fængsel. De oversætter vores sjæls skrig og bringer os tættere på vores indre kerne. De muliggør, at vi forlader hovedet og hopper ned i hjertet. Ord fylder mørket med lys og udretter mirakler i selv de værste kriser. Jeg har hele mit liv skrevet mig igennem og (ud af) smerten. Ord har reddet mit liv. Ord er min medicin. I Medicine Classes får jeg lov til at give denne gave videre. Det handler om at føle og forløse. Om at møde dig selv på det dybeste niveau og lytte til dit indre. Om at værne om din sjæl og give hendes stemme plads via dine ord. Intet er mere vigtigt i denne verden end din sjæl og dit møde med hende.

Medicine Classes er workshops, hvor jeg underviser kvinder i brugen af ord som smertelindrende værktøj, der transformerer lidelse til forløsning.

Vil du ligesom mig gerne lære at bruge ordene som terapi og transformere din smerte til din fucking superkraft, så er denne dag til dig.

Temaerne på hvert et Medicine Class kan variere. Fællesnævneren vil dog altid være ’ordene som medicin’ og ’kvindeligt sammenhold’. Der er intet som ord og kvinder, der bringer forløsning, følelser og fællesskab, hvor der før var flugt, fangenskab og fravær.

 

Jeg glæder mig til at styrke dig i mødet med din sjæl via ordenes transformerende kraft.

 

Praktisk info; 

 

Der er 4 ledige pladser på hvert et Medicine Class. 

Datoen for mit næste Medicine Class er endnu ikke fastlagt. 

Prisen for deltagelse er 1400,- 

 

Du skal medbringe din smukke mås, noget at skrive i og med. 

 Du reserverer din plads ved at skrive til mig på; 

 cocco@coccocarma.dk

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.